onsdag 4 maj 2011

5a funderar på robotens identitet.

Roboten är en kille och jag tror att den heter Eifos Noslin. Den är 3512 år gammal den bor på Ramels väg 130. Den jobbar med att städa toaletter. Roboten gillar att laga datorer medan han äter kablar. Han har 1010 barn och han gillar att äta kablar och att äta människor. Roboten fixar snabbt saker. Han går i skolan på lördagar – söndagar. Han hatar att diska eller göra något annat med vatten för att hans ström går bort då förstörs roboten.


                                                                                       Josef 5a
Roboten
Roboten heter Nilsson. Roboten är 20 år. Roboten är en man. Roboten bor på Ramelsväg. Han gillar att spela fotboll. Han har fem bröder och 3 systrar. Roboten bor bra. Han tycker mycket om sina systrar och bröder och dem brukar vara ute och promenera tillsammans. Han kommer ifrån Turkiet.

Han jobbar på en ny skola och han är lärare. Ibland är han även rektor och han är snäll. Innan jobbade han på Mc Donalds och med att laga bilar.. Från början tänkte han bli fotbollsspelare och han var duktig på att spela. Han har spelat i ett lag.  Khalil 5a


                              Roboten
Roboten heter Hajner och han är en pojke. Han är 50 år gammal han är 188 lång
och bor i Sverige. Han har två barn, en flicka och pojke. Barnen heter Rosa och Blå. Flickan är 15 år och pojken är 18 år och hans fru heter Lila.

Han jobbar i biblioteket i 20 år har han jobbat i biblioteket. Han har rest många gånger till London. Där bor hans släkt.

Rosa går i Rosengårdsskolan och hon går i klass 9,3
Hajner, han tycker om att jobba i biblioteket det var hans dröm att han ska jobba i biblioteket. Han jobbar i Rosengård centrum. Han gillar att måla.

                                                                                       Nawal 5a
                  
Robot
Roboten heter Nils. Han är 13 år. Han kommer från Storbritannien. Han kan två språk franska och engelska. Han bor i London.

Hans skola heter Alla the best skolan. Han har en syster, hon heter Lisa och är 11 år. Han bor med sin familj.
Han har fyra kompisar och dem går i samma klass. Han är duktig på matematik och han är bra på musik. Han tycker mycket om att lyssna på musik och han kan alla låtar.

Hans dröm är att bli fotbollsspelare i Manchester United. I framtiden vill han bli idrottslärare.


                                                                                       Shams 5a

Robotens information

Roboten är en man. Han heter Omar Kaka. Han bor på Ramelsväg 930. Han är 29 år gammal. Han fyller år den 22 april. När han fyller år bjuder han in alla sina vänner till en fest. De dansar, leker och spelar fotboll men inte dricker.

  Han spelar fotboll och han är världens bästa spelare. När han har bollen är det omöjligt att stoppa honom. Han gillar att spela fotboll. Han spelar fotboll varje dag de kallar honom Marco Nan Basten för han är lika grym som honom.

  Han är gift och har 200 barn. Han leker med sina barn hela tiden. Han har tid med det, han spelar inte fotboll hela tiden.

  Han har hus över hela världen t.e.x Kina, Spanien, Irak, Sverige, Brasilien. Hans favoritland är Tyskland. Han har massor av pengar. Han delar ut till alla fattiga länder.

  Han har en fjärkontroll som man kan styra honom med. Han städar hos folk och får pengar men om han ser att de som han jobbar hos inte har så mycket pengar tar han inte betalt.

  Han är king i robot världen. Hans smeknamn är Mohammed Ali Kle för att han är lika stark som honom. Men han gillar inte att slåss. Han är den snällaste människan. Han reser över hela världen. Han har många vänner och alla är äkta. Han gillar de lika mycket som han gillar sin familj.

  Han har träffat många kända människor tex, James Bond, Ronaldo, Batman och varit på kungens slott. Alla hälsar på honom när de ser honom för att han är känd och snäll.

  De flesta säger att han  inte är bra för han tar inte pengar från de fattiga bara från de som har mycket pengar.  Han är religion lös men han respekterar alla människor. Han tror på gud.  Men han respekterar araber mest för att han är arab. Han hjälper alla som behöver hjälp. Hittar han ett djur ute tar han hem den och matar den.



                                                                       Omar 5a

Roboten
Det finns en robot som heter Ella Jill Jönsson. Hon är en av de mest speciella robotarna. Hon är 73 år gammal och bor i San Marino. Hon har en privat adress men bor i en liten stad som är gömd. Där har hon ett stort och konstgjort hus, som är väldigt speciellt. Huset betyder väldigt mycket för henne för där har hon alla sina bilder på sina barn och på sin familj.

Hon har 5 barn och en man som heter Od World Jönsson. Hon har tre söner och 2 döttrar. Hennes 3 pojkar heter Dooris, Staaris och Dizzi. Hennes tre döttrar heter Zorry och Leyzi. Barnen är stora och har gift sig så hon bor själv tillsammans med sin syster som heter Mandy Borg Jönsson.

Hennes man har dött i en bilolycka när han var på väg hem från jobbet. Hennes döttrar bor i London och är sångerskor. Hennes ena son kör lastbil och den andra sonen är doktor. Dem kommer hem varje månad och hälsa på sin mamma.

Tessa och Hadil 5a



Roboten
Roboten heter Yiehea boy. Yiehea boy är en kille och han är 25 år gammal. Yiehea boy bor i underjorden. Om någon ska resa till honom får man beställa en rymdraket för att hälsa på.
 Yiehea boy vill resa till jorden för att se hur där ser ut. Fast han fick inte för att han är ingen riktig kille. Han blir alltid ledsen när någon säger så till honom.
Yiehea boy är gift med Sandra girl. De har 5 tjejer och 3killar.
Yiehea boy arbetar i källarskolan. Han är lärare. Han tycker om att rida och rita.
Han önskar sig att hans barn ska få en bra framtid och att dom ska gifta sig. Han vill få många barnbarn.


                                                                                       Yiehea 5a

Roboten
Roboten heter Robot och han är en man. Han är 379 år gammal och bor i landet Tozanoliten. Robot bor på Tozangatna 148. Han gillar att springa, spela fotboll, basket, ishockey, laga mat och spela innebandy.

Robor har 178 syskon, 132 bröder och 46 systrar. Hans favoritmat är metall och hamburgare. Robots dröm är att spela i fotbollslaget Real Madrid och att få träffa Christiano Ronaldo. Robot önskar att han skulle bo i Spanien för att då skulle han kunna kolla på alla fotbollsmatcher i staden Madrid. Just nu spelar Robot i Malmö FF, han är anfallare och har nummer 7. Han är den som har gjort flest mål i sin liga.

Robots föräldrar är döda, de dog i en bilolycka.


                                                                                                                                                                                                                                       Mohammed 5a


Roboten
Roboten heter Kimberly och är en tjej. Hon är 75 år gammal. Hon bor i Kuba, staden heter Santa Clara. Kimberly har två barn som bor på Barbados. Hon har alltså en flicka och en pojke, båda två är gifta.

Kimberlys dotter heter Helena, hennes bror heter Andsör. Kimberly är en psykolog och på sätt och viss försöka hjälpa människor. Kimberlys man är död, han var 82 år när han dog. Han dog för 5 år sen då var Kimberly 70 år gammal. Hennes man hete Fot Rock. Hennes man var dataingenjör i Portugal. Han hälsade på varje år när han tog semester.

Dottern Helena är lärare och jobbar utanför landet. Landet heter Grenada. Hon hälsar på sin mamma en gång varje år. Det är för dyrt att hälsa på oftare.

Helenas bror heter Adresör och han jobbade tillsammans med sin pappa. Han var också dataingenjör. Han har jobbat där i 20 år. Helenas flicka heter Miss Li och går i skolan i staden Barbardos och hennes bror heter Tobi och är 25 år gammal. Tobis fru heter Rema och hon är 23 år gammal dem har en dotter som heter Planora hon är 2 år gammal och går på dagis

Helenas man heter Peter och är 28 år gammal. Helena själv är 26 år gammal.

Cassandra 5a

Roboten
Roboten heter Robotå och det är en kvinna som är 600 år gammal. Hon bor på Malta i Valletta. Robotå är stor och tjock och tycker mycket om att hjälpa andra människor tex städa och laga mat till dem. Om du säger till Robotå att ” städa mitt rum” så görhon det . Om du säger ”laga mat” så gör hon det til dig.

Robotå har bara en enda vän och han heter Robota. Robotå och Robota är inte bara vänner utan de är även gifta och dem älskar varandra. Dem är även barn tillsammans 3 pojkar och 5 flickor. Dem tre pojkarna heter Nills, Nillso, Nillson och flickorna heter Lisa, Lina, Losi, Laura och Linn. Robotå och hennes familj bor i ett stort hus som är grått.

Robtå jobbar som doktor, när patienterna kommer till henne blir dem rädd för att Robåta är en så stor robot.

Robotå är gjord av guld och Robota är gjord av sopor.

Hafsa 5a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.