måndag 2 maj 2011

4c funderar på framtiden

Vi i 4c funderar på framtiden

Vi tror att det kommer att finnas massvis med jobb i framtiden så alla människor i världen har pengar till mat och boende.  Det kommer också att uppfinnas saker som tar bort alla sjukdomar. Några säger att i framtiden kommer alla människor att vara vänner och det kommer inte att vara krig någonstans.En flicka tror att alla de från fattiga länder kommer att bli rika och glada.
Några tror att det kommer att finnas miljövänliga bilar, tåg, motorcyklar och flygplan. Världen kommer att få maskiner så det blir lättare att leva.

En flicka vill arbeta som sjuksköterska i framtiden. Hon ska hjälpa många sjuka människor och en av oss vill ha en familj med fru och tre barn och en hund. En tjej säger att hon vill bli frisör i framtiden för hon tycker om att fixa med hår.
Om 20 år kommer inte världen att förändras så mycket.  De kommer bara att bygga fler byggnader och affärer och de kommer att uppfinna nya saker – såklart!

Någon tror att människorna kommer att flytta tillbaka till sina hemländer när de blir stora.
Någon tror att allt kommer att bli upp och ner. Telefoner kommer att vara radioapparater och teveapparater kommer att bli kameror.
En tjej säger att skolorna kommer att förändras för barnen kommer att bygga nya.
Det kommer att finnas fler människor i de länder som nu har lite folk och alla människor kommer att få ett bättre liv tror vi.
Alla vi är överens om att det kommer att bli spännande att se hur framtiden blir.

Klass 4C
Rosengårdsskolan
2011-04-29

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.