onsdag 27 april 2011

När jag är 20 år av 4c

När jag är 20 år så har jag redan gått ut gymnasiet. Och när jag kommit in på högskolan ska jag läsa naturkunskap. Så att jag kan bli forskare. Och jag ska flytta hemifrån och bo i en lägenhet. När jag har börjat jobba som forskare så ska jag samla pengar. Och när jag har samlat tillräckligt tänker jag investera mina pengar i ett företag. Så tänker jag gifta mig och skaffa 2 barn hoppas på tvillingar.

Av Ahmed K. 4c


När jag blir 20 år.
Jag ska gå ut gymnasiet och jobba som elektriker och jag vill jobba med min bror för att han jobbar som elektriker. Jag ska också lära mig köra bil. Och jag ska köpa en bil som är fin. När jag är 20 år så är min bror 30 år då öppnar min bror ett stort företag så bestämmer jag och han på företaget. Jag ska aldrig gifta mig. Jag ska också hjälpa min bror med pengarna och gå vidare till jobbet vi hämtar arbetare som vill bli en elektriker. Jag ska köpa ett jätte fint hus som är stor och fint. Jag ska hyra en sommarstuga och tjäna pengar och köpa en ferrari som min bror. Det kommer inte att se ut som det ser ut i dag jag tror att det kommer komma många nya saker som ser ut finare än idag och att det kommer komma nya hus och lägenheter som ser ut jätte fina. Det tror jag när jag blir 20 år.

Av Ali M. 4cNär jag är 20år
När jag är 20 år ska jag jobba som läkare eller som polis. I min Framtid kommer jag att bli stor och jobba allt möjligt. Jorden kommer att förändras. Kanske man vet aldrig. När jag blir stor vill jag helst åka till Amerika och se hur det ser ut och hur dom är. Allt på jorden kommer att förändras. När jag blir stor ska jag kanske gifta mig och få två barn. Dom ska heta Mikael och Isadora.

Dalila 4C
När jag är 20 år
När jag är 20 år då ska jag läsa om hur man blir lärare. Jag tycker om att jobba som lärare för att jag vill lära barnen att de ska också jobba med vad de vill. Då ska jag bli glad.
Jag ska inte gifta mig när jag är 20 år. Jag ska bo med mina föräldrar för att om jag inte har gift mig kan jag inte bo ensam i ett lägenhet.

Hadeel 4C


När jag är 20 år
När jag är 20 år ska jag ha en tjej. Jag ska ha börjat plugga för att bli fotbollspelare. Jag ska ha en bil. Jag vill vara i Real Madrid och spela där. Jag ska bo i Spanien i Madrid. Jag ska ha en fin tjej. Jag ska bo i en villa. Jag vill att C.Ronaldo blir min tränare om jag blir fotbollspelare. Jag ska vara exakt som C.Ronaldo i framtiden, jag ska vara C.Ronaldo nummer två. Om jag är en fotbollsspelare ska jag spela i Real Madrid och i Sverige. Och när jag är 25 år ska jag ha ett barn. Om det blir en pojke ska han heta Ronaldo. Jag vill bli rik när jag blir stor. Min vän ska bli tandläkare. Jag hoppas han blir rik som mig och har det trevligt med sin tjej. Jag ska ha minst 3 barn max 5 barn.

Jag ska ha det bra!

Jihad 4C


När jag är 20 år
När jag blir 20 år så ska jag fortfarande bo hos mina föräldrar. Jag tänker inte gifta mig när jag blir 20 år. Jag tror att alla familjer kommer förändras. Dom kommer att ha 2 barn max 3 eller 4. Jag tror att alla kommer att bli optimister för det är så man ska tänka sig att bli. Man ska gilla, kämpa och tro på sig själv såklart. Jag tror att jobben kommer att bli bättre och att bli lättare att få jobb. Jag tänker jobba som läkare eller i en frisörsalong som man fixar naglarna, håret och ögonbryn. I den salongen ska jag vara ledare och det ska komma några tjejer eller kvinnor som ska jobba där. Den salongen ska bara vara till kvinnor och tjejer det tycker jag ska bli roligt.

Maya 4C
När jag är 20 år
Jag vill bli en polis eller sjuksköterska och bli rik. Jag vill ha två barn en flicka och en pojke.
Jag vill bo med min familj eller så vill bo i stan i Malmö. Min pojke ska heta Ahmed och min flicka ska heta Mona. I framtiden kommer affärerna att se annorlunda ut. Jag vill ha en silverfärgad bil. Jag vill bo i en villa som är röd.
Jag vill åka till ett semesterland. Jag ska sola och bada. Önskar jag mig!

NASRA 4C

När jag är 20 år
När jag är 20 år ska jag gå i läkarhögskola för att jobba som läkare. Jag ska också skaffa en tjej. Min tjej ska vara fin och ska heta ett fint namn. När jag blir stor ska jag skaffa mig minst 3 barn. Den första ska heta Mohammed. Den andra ska heta Mahmud. Den tredje vet jag inte vad han ska heta men det ska i alla fall vara det finaste namnet i hela världen. Jag ska gifta mig när jag är 20 år. Mina barn ska vara dom sötaste barnen och dom duktigaste inte bråkiga. Dom ska vara uppfostrade barn. Jag ska bli rik och köpa 2 villor. Min kompis är fotbollsspelare och han bor i Sverige. Han ska bli den bästa fotbollsspelaren. Han spelar i RealMadrid. Hans tränare är Cristiano Ronaldo. Han tänker också bli rik. Han tänker köpa en massa dyra saker som alltså kostar en massa pengar. Jag tänker jobba som läkare i 10 år sen tänker jag byta jobb alltså jobba med någonting annat. Det jobbet tänker jag tänka ut när jag är 30 år gammal. Jag tänker att min släkt ska vara väldigt, väldigt, väldigt stor om 10 år alltså när jag är 20 år gammal. Jag ska ha det jättebra i mitt nya liv med min nya familj. Jag ska såklart ha mycket mer vänner. Bara snälla vänner inte såna taskiga. Jag vill inte ha tjuvar,elaka eller dåliga vänner. Jag vill ha vänner som jag kan lita på. Jag ska ha det bästa livet. Jag ska ha det mycket bra.
OMAR 4C


Framtiden
När jag blir 20 år gammal kommer jag att få två barn och att få bra betyg och att vara en lycklig människa. Jag kommer att bli en polis som heter FBI. Ali Y också kanske kommer vi att bli min kompanjon. Min pappa kommer kanske att bli glad. Kanske kommer jag ha ett rikt hus man vet aldrig. Det kanske uppfinns flygande bilar. Det kommer att bli häftigt att flyga med dem för att om hela marken går i sönder så kör man uppe i himlen. Istället av tv kommer det att bli några kameror. Att telefon kommer att bli radio och att min son eller flicka kommer att heta Rex och flickan kommer att heta Marlena.
Jag kommer att få en cool bil. Min kompis kommer att bli en polis och han vill bli den bästa polisen i hela världen. Jag kommer att bli också den bästa polis agent i hela världen för att jag kommer att träna mycket och att kämpa mot Jafar.

Av Ahmed N. 4cNär jag blir 20 år.
När jag blir stor vill jag jobba som FBI-agent. Och jag vill skaffa mig en fru och barn. Och jag vill skaffa mig en villa och en hund. Jag vill också ha en fin bil och minst 2 barn. Jag vill ha ett bra liv. Jag vill börja någon sport. Jag vill börja på karate. Jag vill bli kändis som sjunger operasånger. Jag vill vara en bra människa och jag vill ha en bra fru. Jag ska hyra ett sommarhus. Och om jag får en flicka ska hon heta Hadil. Om jag får en pojke ska han heta Samir.

Ali Y 4C


När jag är 20 år
När jag är 20 år ska jag gå i högskola. Jag ska inte bo med mina föräldrar jag ska bo själv.Jag ska kanske ha en pojkvän men när jag är 30 år ska jag kanske gifta mig. Jag skulle viljaarbeta som frisör. Jag ska köpa ett djur. Jag är inte säker om det ska vara en hund eller en katt.Men jag tror att jag ska köpa en hund för att man kan göra mer saker med en hund än en katt.Katter brukar för det mesta äta och sova men med hundar kan man springa och dem sover inte så ofta. Och efter som jag vill bli frisör så passar en hund bättre för att jag själv har långt hårOch därför ska jag köpa en hund med långt hår man vill ju inte ha en katt med långt hår. Då liknar den en katt och en hund samtidigt. Om jag skaffar en pojkvän ska han gilla mycket musik och helst spela i ett band. Han ska kunna mycket om musik för att min släkt är en musikalisk släkt. Om jag ändra mig och inte vill vara frisör så vill jag vara musiklärarinna för piano.

Dorotea 4c


När jag är 20 år i min framtid
När jag är 20 år ska jag jobba som polis. Men jag ska kämpa hårt för att jag ska få pengar till min fru och mamma och pappa. Jag kommer att ha 2 barn. Jag ska bo i Irak med min mamma och pappa och min fru. När jag ska kommer till Irak ska jag jobba som lärare för att polis är farligare en Sverige. I Irak ska det inte bli bra för det är krig där men det kan inte hända med mig jag kommer trivs där. Jag kommer att ha ett hus som liknar ett slott den kommer att se jättefint.

Jafar 4c


När jag är 20 år.

När jag är 20 år ska jag jobba som sjuksköterska. Jag ska bo i Malmö. Jag ska ha ett stort hus i Rosengård med mina kompisar. Rosengårdsskolan ska dom flytta till Vittraskolan. Det som är Vittraskolan nu kommer att stänga för det är inga barn som vill gå där. Jag ska inte gifta mig.


Av Malak 4c


När jag är 20 år
När jag är 20 år så vill läsa ekonomi i universitetet så jag kan starta ett eget företag i Sverige och i U.S.A. Jag vill göra ett eget märke som jag vill sätta på kläder och skor. När jag har sparat tillräckligt med pengar så ska jag bygga ett vitt stort hus med bra utsikt över stranden där vill jag åka ditt på semester med min mamma. Efter en tid i branschen så vill jag ta det lugnt och försöka bilda en familj.

Av Nashad 4c


När jag blir 20 år
När jag är 20 år jag ska bo i ett hus. Jag ska inte gifta mig bara bo själv i mitt hus. Jag ska ha 2 hundar som ska hetta Bella och Isabella . Jag ska ha ett bra liv. Jag tror att jag kommer att börja på idol. Jag ska jobba för jag ska bli lärare. Jag ska åka till England till mina kusiner för att dom ska få se mig. Hoppas mina kompisar kommer att bli här i Sverige.

Raida 4c

När jag är 20 år
När jag är 20 år ska jag gå på gymnasiet och sedan ska jag jobba som polis och som en advokat. Jag ska jag gifta när jag är 23 år ska ha minst 2 barn och max 4 barn och jag ska ha en orm, en katt och en hund. Jag ska bo i New York Jag ska ha en Ferrari Enzo och en Bugatti veyro. Jag ska resa runt värden. När det blir sommar ska jag till Afrika. Min fru ska heta Sara och mina barn ska hetta Ali, Mohammed, Omar och Liljan.

Zain 4C1 kommentar:

  1. Vad härligt att läsa om era drömmar! Hoppas de går i uppfyllelse!
    Ingela

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.