söndag 10 april 2011

Vad vill vi förändra på Rosengård?

Idag har Björn och Ing-Britt från Drömmarnashus varit hos oss. Vi fick fundera på ställe på Rosengård som vi på något sätt ville förändra och förbättra. Vi bestämde oss för 5 olika platser som vi vill förändra bland annat vill vi ha konstgräs, grind, större mål och en avbytarbänk på Fifaplanen, starkare gatulampor på Von Rosensväg, ta bort sanden på planen bredvid Fifaplanen och istället göra en lekplats där och sedan vill vi ha fler bänkar runt om skolan.Vi ville också ha ett stort "spindelnät" i Vänskapsparken.

När vi hade diskuterat fram vad vi vill förändra så skrev vi det på stora vita papper. Nästa fredag när vi träffas igen ska vi gå till alla platserna och fotografera dem. Fredagen och lördagen den 13 och 14 maj kommer vi vara med på en utställning på Citygross där man kan se bilder på samt läsa våra texter om vad vi vill förändra och förbättra. Vi hoppas att något av det vi vill förändra kan göras.Cassandra, Nawal, Hadil och Sejad skriver upp våra önskningar på ett stort papper.
Karta över Rosengård
Rasan, Hamza, Cevin och Mohammed letar efter Zlatanplanen.

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Vad intressant att få läsa om era förslag till förbättringar. Det märks att ni har tänkt mycket och era förslag är realistiska. Ni får berätta mer hur det går. Lycka till!
  Hälsningar,
  Eva

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas att något av det ni föreslagit blir av!

  ingela

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.